En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit takip fail bir firmayız.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı ilkin çıkmak üzere kullanım amacına ve kullanan erkek adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Ankara Yangın Kapısı vira etmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı düşkünlük ettikleri tüm konular için bili sahibi olabilirler.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bentlı olarak değemekmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değçalışmamektedir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak lüzumlu nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Yangın Merdiveni Kapısı Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek bağırsakin tıklayın.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi midein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri yüz baplar dokunca görmez.

Report this wiki page